De Betekenis Van een Huwelijksreceptie | Bruiloft Info

Een huwelijksreceptie is een feest

De Betekenis Van een Huwelijksreceptie is een feest dat meestal wordt gehouden. Na de voltooiing van een huwelijksceremonie als gastvrijheid voor degenen die dehebben bijgewoond bruiloft. Vandaar de naam receptie: het paar ontvangt de samenleving. In de vorm van familie en vrienden. Voor het eerst als gehuwde paar. Gastheren bieden hun keuze aan eten en drinken, hoewel een bruidstaart te populair is.

Het ontvangen van gasten na een huwelijksceremonie is traditioneel. In de meeste samenlevingen en kan van een half uur tot vele uren of zelfs dagen duren. De meeste huwelijksreceptie worden ‘s avonds gehouden voor het diner. Maar het paar kan kiezen voor een lunch, brunch of zelfs afternoontea. Uiteindelijk kiest het echtpaar de details en locatie van de receptie.

Huwelijksreceptie

 

Huwelijksfeesten in Verschillende Culturen

In sommige culturen worden aparte huwelijksfeesten. Gehouden voor de families van de bruid en bruidegom.
Voordat recepties – een sociaal gebeuren. Dat is opgebouwd rond een ontvangend lijn, en meestal gehouden in de middag. Met slechts lichte versnaperingen – populair werd. Werden huwelijken meer in het algemeen gevierd met bruiloft ontbijt (voor degenen wier religieuze tradities aangemoedigd ochtend bruiloften). En bruiloft ballen (voor degenen die ‘s avonds getrouwd waren).

De populariteit van huwelijksreceptie, in plaats van ontbijten. Diners en ballen. In de 20e eeuw leidde ertoe dat de naam receptie werd toegepast op elke sociale gebeurtenis na een bruiloft. Of het nu brunch, thee, diner of een dans is.

gastvrije gasten van de huwelijksreceptie

Om een ​​receptie te zijn, moeten gasten in plaats. van een andere vorm van entertainment worden begroet met een ontvangende lijn. In een ontvangende rij staan ​​het pasgetrouwde stel. De gastheren, en vaak hun ouders en eventuele erepersoneel. In volgorde van voorrang en begroeten ze om de beurt elke gast.

Elke gast begroet de eerste (laagste prioriteit). Persoon in de rij en stelt zich indien nodig voor. De eerste persoon stelt de gast voor aan de volgende persoon. In de rij en wendt zich tot de volgende gast. Aangezien elke gast op de juiste manier weinig meer spreekt dan zijn. Haar naam (indien nodig) en conventionele begroetingen of felicitaties. Aan elke persoon om de beurt. Loopt de lijn gestaag verder zonder onnodige vertragingen.

Westerse etiquette vereist dat ten minste één van de gastheren. En het pasgetrouwde stel. Als eregasten. De gasten verwelkomt en begroet, maar de andere leden van het huwelijksfeest. Ouders die het feest niet organiseren, broers en zussen, enz. Hoeven niet in de ontvangende lijn te staan. Het komt steeds vaker voor dat alleen het paar wordt genoemd. Aangezien modernere stellen hun eigen bruiloften hosten en betalen in plaats van hun ouders.

Na elke gast formeel op deze manier te hebben ontvangen. Is de ontvangende rij klaar en kunnen de mensen die. De plicht hadden om erin te staan ​​zich onder de gasten mengen. Eten en genieten van meer uitgebreide gesprekken.

Leave a Comment